torsdag den 24. august 2017

Min nye kreative blogg


Siden er under opbygning,
så hav lidt tålmodighed med mig.

Døgnet har kun 24 timer :-)


Tryllestøvet

Er en side hvor jeg vil vise, hvad jeg går og sysler med i min fritid

Jeg er en kreativ sjæl, med mange visioner og skøre idéer og jeg har lidt svært ved at sidde stille, uden at have noget i hænderne, for så falder jeg simpelthen i søvn. Derfor bruger jeg mine aftener på,
 at male, tegne, sy, hækle og strikke.

OG


Nogen gange kommer jeg til at lave lidt mere end jeg selv kan bruge, ikke fordi jeg keder mig, men fordi jeg ikke kan lade være.

Og fordi jeg tænker, at det her skal andre også have glæde af. 
Jeg har bl.a. slidgigt i hænderne så strikning er for mig en god måde at holde hænderne igang på (træning), så de ikke bliver stive.
Når det er koldt, fugtigt og blæsende udenfor, så har jeg mange smerter i hele kroppen, derfor er både hvedekerne varmepuden og hjemmeskoene, et stort hit hos mig når min krop gør ondt og jeg trænger til varme.

Varmepuden med hvedekerner


Den har jeg selv meget gavn af og alle mine børn og børnebørn har én hver, de elsker simpelthen den varmepude, så derfor tænkte jeg, at den skal alle andre også have gavn af. Jeg garantere at når I først har prøvet den, så bliver i afhængig af den, når i har smerter - 

Den er meget sundere end piller - og så skal den bare lige varmes i mikro ovnen.

Hjemmeskoene


Dem er jeg afhængig af og det er både veninderne og min store familien også blevet. Dejlige varme uld hjemmesko som IKKE stikker, mange kan ikke gå i uld fordi det stikker, men det gør mine hjemmesko ikke.

Her hvor jeg bor er der lidt fodkoldt om vinteren, derfor har jeg en kurv stående i min entré, med hjemmestrikkede hjemmesko, de er et hit og alle tager straks et par hjemmesko på, når de kommer ind af døren.

Malerier og kortLaver jeg fordi jeg synes det er sjovt, jeg elsker humor og det ses i både kortene og malerierne. 

Billeder må gerne fortælle en historie og man må gerne trække lidt på smilebåndet. For mig, er et billede noget man skal kan holde ud til at kikke på i mange år og som man hele tiden kan se noget nyt i.


OG til sidst

Jeg elsker farve i massevis.

Tak fordi du læste med her, 
jeg glæder mig til at vise dig hvad jeg har i ærmet.

Kærlig hilsen

Jette 
(Tryllestøvet)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde tak, fordi du bruger din tid til at skrive til mig, det varme mit hjerte. - Jeg vil altid skrive tilbage igen.

Det har jeg valgt at skrive om